helgen miiin

Siden jeg ikke fikk blogget noe i helgen tenkte jeg at jeg kunne skrive om hva jeg gjorde, bortsett fra et Guro blogget ett innlegg da. 

Jeg har vært med Guro hele helgen! Sov hos henne fra fredag til søndag, utrolig koselig. På fredag hadde vi planlagt å se masse sippe filmer, vi startet med en vanlig high school film, aah elsker sånne filmer. Etter i så den skulle vi se my sisters keeper, siden vi så fra nette skulle vi bare latt den laste opp litt og etter 5 min hadde visst begge sovnet. Jeg våknet på natta av en ekkel skummel lyd, haha.. men det værste var at jeg drømte at det var ett spøkelse som spilte piano på rommet hennes og våknet av sjokk og dyttet til henne, jeg skjønte nesten ingenting, for hun hadde jo ingen piano på rommet.. På lørdag dro vi en tur til Drammen, gjorde ikke noe spesiet bare gikk rundt å snakket litt med folk osv. Trur vi så filmer på lørdag også, om jeg husker rett, hehh. 

Dro ganske tidlig hjem på søndag, så dro jeg til tranby i 4 tiden hvor jeg møtte Julianne og Thea. Føste gang jeg skulle møte dem, var urolig koselig! Først surret vi litt rundt og sånn, så dro vi til Thea og var det litt også dro jeg og Julianne til henne. Var der ca 1 og en halv time før jeg skulle ta bussen hjem. Siden det er søndag er jo jeg så utrolig dårlig på busstider og tok bussen fra tranby kvart på 9, også gikk ikke bussen min fra lierbyen før halv 11, så da dro jeg en tur til bestemor siden var så utrolig sulten og litt kald!

 


Postet av: Miriam- kommenterer ALLTID tilbake!

Hørtes ut som en koselig helg! :)

13.mar.2012 @ 17:36
URL: http://miriamhvatum.blogg.no
Postet av: Ebo-Flesk

Fine bilder =)

13.mar.2012 @ 20:11
URL: http://www.elisaabeth.blogg.no
Legg igjen en kommentar

Navn
Husk meg ?

E-post


Blogg adresse


Kommentar---->Her skriver du hva du vil om deg selv<----

KATEGORIER
Bildedryss fra måneden
Bilder
Blogg
Dagen min
Design og alt sånt
Er med i konkurranse
Hår
Inspirasjon
Jeg vil lese din blogg
Meg
Musikk
Må gjøre video
Outfits
Photoshoot
Random
Redigerte bilder
Skole
Spørsmålsrunde
Twitter
Videoer

ARKIV
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011


Gratisdesign av Amaice © hits